MRU s-a întors în PDL

Colegiul Director al PDL a votat, luni, 21 iulie, fuziunea prin absorbție a Partidului Forța Civică. Fuziunea va fi validată în cele trei ședințe extraordinare ale Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL de sâmbătă, 26 iulie, atunci când Mihai Răzvan Ungureanu va primi o funcţie de prim-vicepreşedinte al partidului. Tot atunci se va discuta și aproba noul statut și noul program politic al partidului, precum și fuziunea PDL - PNL.

"Am decis să primesc funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul PDL", spunea duminică Ungureanu, precizând că, în discuţiile avute cu PDL, şi-a exprimat opţiunea de a fi doar membru simplu dar, din respect pentru colegii săi din Forţa Civică şi ca garanţie a implicării totale a acestui partid în construcţia de viitor politic a Dreptei, se vede nevoit să accepte această funcţie.

Vasile Blaga, liderul PDL, a amintit că în jurul date de 3 - 4 august Dreapta trebuie să anunțe un candidat pentru funcția de președinte al României.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...