OLĂNEŞTI: Primarul Vasilache a oferit trei zile de sărbătoare locuitorilor şi turiştilor!

Constantin Enceanu, Raoul, Matilda Pascal Cojocărița au concertat Zilele orașului Băile Olănești

487 de ani de la prima atestare a Băilor Olăneşti au făcut ca Primăria şi Consiliul Local să organizeze cea de-a VI-a ediție a „Zilelor Orașului Băile Olănești", programul fiind unul care i-a încântat deopotrivă pe cei din Olăneşti, dar şi pe turişti.

Vineri, 18 iulie a.c. a fost deschis în mod oficial manifestarea, pe scenă alături de primarul Sorin Vasilache urcând senatorul Laurenţiu Coca, deputatul Aurel Vlădoiu, deputatul Romeo Rădulescu, consilierii judeţeni Victor Popescu, Ştefan Prală, precum şi alte oficialităţi. Deşi ploaia ameninţa să strice organizarea, oamenii şi-au deschis umbrelele şi au ascultat discursurile politicienilor. Apoi, pe scenă au urcat membrii Ansamblului „Rapsodia Vâlceană", care au încântat auditoriul. Au urmat, pe scenă, cântăreața de muzică populară Maria Ghinea, dar și solistul de muzică ușoară Raoul, după care tinerii s-au distrat la discoteca în aer liber.

Cea de-a doua zi a sărbătorii l-a adus în mijlocul oamenilor din Olăneşti pe celebrul cântăreţ de muzică populară Constantin Enceanu. Cei din Olăneşti au putut urmări şi un foarte atractiv şi interesant concurs de MISS Olăneşti, iar seara s-a încheiat cu recitalul cântăreţei Ane Mary.

Duminică, a avut loc finala concursului de MISS Olăneşti, după care a concertat Fanfara „Gabriel Chaborschi". Ziua de duminică a continuat cu trupele de dans „Anne Marie" și „Belly Dance". Recitalul susţinut de Matilda Pascal Cojocărița alături de formația familiei sale a încheiat distracţia de la Olăneşti, care a durat trei zile.

„Mă bucur că efortul nostru organizatoric a meritat, iar oamenii din Olăneşti şi turiştii veniţi în staţiune s-au simţit bine. Sper că pentru toţi cei care au fost prezenţi a fost un sfârşit de săptămână agreabil. AM încercat să satisfacem toate gusturile muzicale, iar comercianţii au avut de toate pe tarabe. Consider că aceste zile de sărbătoare sunt un bun prilej de cunoaștere a potențialului turistic și balnear al localității noastre", susţine Sorin Vasilache, primarul din Băile Olăneşti.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...