FOTO: Locuitorii din Dăeşti au sărbătorit în stil mare zilele comunei

Organizată impecabil de primarul liberal George Popolan, „Sărbătoarea Dăeştiului" s-a bucurat de o audienţă numeroasă. Manifestările cultural-artistice au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în zilele de 19 şi 20 iulie a.c., atunci când locuitorii din Dăeşti s-au strâns cu mic, cu mare pe izlazul comunei, acolo unde a fost amplasată scena unde au cântat artiştii, au fost aduse tiribombe, iar comercianţii şi-au întins corturile şi mesele.

Cel mai interesant a fost însă programul artistic, care anul acesta a fost unul cu totul şi cu totul deosebit. Sâmbătă, în prima zi a manifestărilor, elevii şcolii din Dăeşti le-au pregătit o surpriză dăeştenilor, iar seara a fost dedicată muzicii. Au susţinut recitaluri Ionela Petria, Petrică Mâţu Stoian, Tatiana Mărcoianu, Elena Ghiţulete, iar întreg spectacolul s-a terminat cu un program disco în aer liber, alături de DJ Nick.

Duminică, manifestările au debutat cu un moment oficial, primarul George Popolan urcându-se pe scenă pentru a ţine un discurs în faţa concetăţenilor săi. Alături de el pe scenă au fost şi preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, Samoil Vâlcu, consilierii judeţeni Victor Popescu, Ştefan Prală, Victor Stănculescu, Alina Lupu şi Dumitru Tărăşenie. După slujba religioasă, primarul George Popolan a ţinut un discurs şi i-a premiat pe elevii cu rezultate deosebite. „Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi în această zi frumoasă şi sper să fiţi alături de administraţia publică locală şi în viitor. După cum se vede, conducerea Primăriei Dăeşti a reuşit să facă lucruri bune în această localitate şi vreau să vă spun că vom continua în acest ritm. Acum, şcolile sunt prioritatea noastră, iar daca anul trecut am premiat cetăţenii de onoare ai localităţii, anul acesta am ales să premiem elevii cu rezultate bune la învăţământ" – a spus primarul localităţii Dăeşti, George Popolan.

Mai apoi, elevii de la Şcoala Sâmbotin au susţinut un program artistic, iar seara a continuat cu alte surprize muzicale oferite de Alexandru Dicu, DJ Nick, Ane Mary, Adrian Ivan, Cătălin Doinaş şi Adina Roşca. Marea surpriză a fost concertul extraordinar susţinut de Xonia care a cântat mai bine de o oră, iar manifestările s-au încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...