Elevii vâlceni de NOTA 10, premiaţi de ministrul Pricopie

Performanţa este premiată de Inspectoratul Şcolar Vâlcea şi Ministerul Educaţiei. În cadrul videoconferinţei, care a avut loc marţi, 15 iulie a.c., la sediul IŞJ, ministrul Remus Pricopie i-a felicitat pe toţi elevii care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat. Ministrul a precizat că premierea celor mai buni elevi va deveni un obicei atât timp cât va conduce ministerul, în acest an extinzându-se premierea şi asupra elevilor care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională.

Judeţul Vâlcea a avut 5 medii de 10, dintre care 4 la Evaluarea Naţională şi o medie de 10 la Bacalaureat. Stimulentele financiare au fost acordate elevilor: Badea A. Adrian Cătălin, de la CNI Matei Basarab, Eillen Radu, de la CN Al Lahovari, Truică P. Laura Ştefania, de la Şc. Gimnazială „Tudor Vladimirescu Drăgăşani şi Vlăsceanu I. Ioana Raluca, toţi obţinând nota maximă la Evaluarea Naţională, cât şi elevei Popescu I. Ileana Gabriela de la CN Al Lahovari, singura care a obţinut media maximă la examenul de bacalaureat pe judeţ. La videoconferinţa unde au fost premiaţi elevii au participat şi părinţii acestora, mândri de rezultatele copiilor lor.

Potrivit Hotărârii de Guvern, absolvenţii de gimnaziu au primit câte 2000 de lei, iar absolvenţii de bacalaureat câte 3000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...