Băsescu face jocurile la prezidenţialele din 2014

Strategia politică a lui Traian Băsescu în perioada ce urmează se desfăşoară pe mai multe planuri. Primul, şi cel mai important, este candidatul dreptei la preşedinţia României, care ar trebui susţinut de partidele de dreapta. Traian Băsescu consideră că Iohannis are mari şanse dacă este susţinut de toate partidele de dreapta.

Traian Băsescu i-a transmis lui Iohannis că jocurile la prezidențiale vor fi făcute de PMP, pentru că lupta va fi pe muchie de cuțit. "Cât are PMP-ul, 5,6,7%, aceste procente sunt extrem de importante. Eu am câștigat alegerile împotriva lui Năstase la un procent și jumătate, iar cu Geoană la 80.000 de voturi", a spus Băsescu.

"Dacă nu doresc să-i ajut, atunci să încerce să-și scoată singur președintele. Eu nu pot să mă duc peste ei și să le spun: vreau să vă ajut! Dar dacă nu vor, treaba lor", a precizat Băsescu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...