Cristian Buican acuză managementul defectuos de la Spitalul Judeţean Vâlcea

Preşedintele liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican, consideră că este inadmisibil ca cea mai importantă unitate medicală din judeţ să se găsească într-o situaţie atât de dramatică, toţi pacienţii având nemulţumiri legate atât de actul medical şi în special de lipsa medicamentelor, dar şi plângeri legate de modul deplorabil de management pe care decidenţii politici judeţeni îl perpetuează la această unitate medicală. Deputatul Cristian Buican atrage atenţia Instituţiei Consiliului Judeţean Vâlcea că Spitalul Judeţean Vâlcea reprezintă o unitate medicală aflată în subordinea instituţiei judeţene şi că este inadmisibil ca în secolul XXI să existe asemenea condiţii mizere într-un spital.

Parlamentarul liberal Cristian Buican blamează conducerea PSD-istă a Instituţiei Consiliului Judeţean de nepăsare şi incompetenţă în ceea ce priveşte situaţia dezastruoasă în care se regăseşte Spitalul Judeţean Vâlcea şi îi acuză de risipirea banului public şi cheltuirea necorespunzătoare a fondurilor judeţene destinate acestei unităţi medicale, un astfel de exemplu fiind şi amplasarea acelui banner roşu uriaş pe clădirea Spitalului Judeţean, estimat de specialiştii în materiale promoţionale la peste 15.000 lei.

„În fiecare zi primesc, telefonic, pe mail sau în discuţiile cu cetăţeni din toate zonele judeţului plângeri legate de condiţiile din Spitalul Judeţean Vâlcea. Pe lângă deja cunoscută lipsă acută a medicamentelor din spitale, cetăţenii îmi reclamă şi condiţiile insalubre, igrasie, gândaci etc., dar şi mâncarea proastă şi alte asemenea umilinţe. Vă dau un singur exemplu care m-a şocat: acum vreo săptămână m-a sunat un cetăţean internat la Spitalul Judeţean să îmi spună că a primit la prânz un fel de mâncare de cartofi cu mere, cu aspect dezagreabil şi gust necomestibil. Aşa ceva este inadmisibil! Cei de la Consiliul Judeţean se laudă că investesc zeci de milioane de euro în Spitalul Judeţean, însă eu nu am mai văzut niciun muncitor de vreo două săptămâni. În afară să dea 150 de milioane de lei vechi pe un banner, de culoare „roşu PSD", care să acopere faţada spitalului, nu au făcut nimic. Spitalele din Horezu sau Brezoi, chiar dacă nu au primit fonduri de la Consiliul Judeţean, arată mult mai bine şi sunt condiţii mult mai bune ca în Spitalul Judeţean, fapt ce demonstrează că dacă autorităţile publice se implică serios se poate face treabă bună" a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...