REŢETA ZILEI: Budincă de macaroane

Ce vă trebuie? 200 gr. macaroane, 200 gr. caşcaval sau brânză, 200 gr. smântână, 3-5 ouă, 200 gr. unt, 200 gr. şuncă, sare.

Cum se prepară? Se fierb macaroanele în apă clocotită cu sare. Se scurg de apă şi se lasă să se răcească. Separat se freacă untul spumă, se adaugă gălbenuşurile, smântâna, macaroanele, caşcavalul şi sunca tăiate bucăţele şi se amestecă toate la un loc. La urmă, se adaugă albuşurile bătute spumă şi se amestecă bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă bine unsă cu unt şi presărată cu pesmet şi se fierbe în baie de apă, la cuptor, timp de jumătate de oră. Se poate servi cu caşcaval ras pe deasupra şi cu smântână. Se poate, de asemenea, servi ca desert cu zahăr sau cu smântână amestecată cu zahăr.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...