ACCIDENT la Băbeni: Beat, un şofer a acroşat un biciclist şi a fugit de la faţa locului

Un biciclist a fost grav rănit în această după-amiază la Băbeni. Incidentul s-a produs în jurul orei 16.00, pe DN 64 – Băbeni, la intersecţia cu Şirineasa. Şoferul unui Fiat, Adrian T. – 46 de ani, ce se deplasa din direcţia Drăgăşani spre Rm. Vâlcea, a acroşat, cu partea dreaptă faţă a maşinii sale, un biciclist ce se pare că traversa strada. Biciclistul, Ion B. – 56 de ani, din Băbeni, a fost proiectat pe carosabil, iar şoferul a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii rutieri au înfiinţat imediat filtre pe toate rutele, iar la Stolniceni au reuşit să-l prindă pe şoferul fugar, care avea o alcoolemie de 1.23 mg/l în aerul pur expirat.

În ceea ce-l priveşte pe biciclist, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, acesta fiind încă în investigaţii. Însă, ceea ce se poate spune despre el este faptul că avea o alcoolemie de 0,20 mg/l în aerul pur expirat în momentul accidentului.

Foto: arhivă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...