REȚETA ZILEI: Tocăniţă de viţel

Ce vă trebuie? 500 gr muşchi viţel, 3 cepe, 3 morcovi, 2 linguri făină, 2-3 linguri sos de roşii, 300 ml vin roşu, 1 lingură sos soia, pătrunjel verde, foi dafin, cimbru, rozmarin, sare, piper

Cum se prepară? Tăiem carnea de vită cubuleţe. O presărăm cu făină şi o prăjim uşor în două-trei linguri de ulei. Adăugăm ceapa tăiată fideluţă şi morcovul tăiat felii. Lăsăm pe foc până când ceapa devine translucidă. Adăugăm vinul şi completăm cu apă cât să acopere carnea. Punem sare, piper, foile de dafin, cimbrul şi rozmarinul. Îi punem capac şi dăm la cuptor la foc mic circa o oră, o oră şi jumătate, până ce carnea este foarte bine fiartă şi a scăzut zeama. Adăugăm sosul de roşii şi sosul de soia. Amestecăm şi dăm din nou la cuptor până când va căpăta consistenţa unui sos.

Se serveşte cu pătrunjel verde proaspăt tocat.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...