Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CRUZIME: Vânător de câini la Brezoi, dat pe mâna justiţiei

Caz şocant la Brezoi, acolo unde un bărbat a fost trimis în judecată la începutul acestei luni, după ce a împuşcat un câine cu arma de vânătoare, în plină stradă.

Incidentul a avut loc, de fapt, în luna august a anului 2013, atunci când Mircea Onică a scos una din cele două puşti de vânătoare pe care le deţinea şi a împuşcat un câine, doar pentru că aşa a avut el chef. Evident că fapta sa nu a fost trecută cu vederea, pentru că poliţiştii au intrat imediat pe fir şi au început cercetările în acest caz. Ba mai mult, bărbatului de 46 de ani, din Brezoi, i-a fost anulat permisul de port armă şi i-au fost confiscate cele două arme de vânătoare. De asemenea, pe numele lui Mircea Onică s-a întocmit un dosar penal, iar după ce poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au finalizat cercetările, ei au luat decizia de a-l trimite în judecată pe agresor pentru uz de armă fără drept.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella