REŢETA ZILEI: Supă cremă de ardei grași

Ce vă trebuie? 1 kg ardei grași, 2 cepe, 1 cățel de usturoi, 600 ml supă de legume, 100 g măsline umplute cu ardei, 3-4 crenguțe de oregano, 2 linguri cu sos pesto, 3 linguri cu ulei de măsline, 1 lingură cu oțet balsamic, piper, sare.

Cum se prepară? Spală ardeii, șterge-i cu un șervet absorbant, după care îndepărtează cotorul și semințele și taie-i în bucăți mari. Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei împreună cu usturoiul zdrobit. Adaugă ardeii și după 1-2 minute stinge cu supa de legume. Pune crenguțele de oregano, presară un praf de sare și lasă să fiarbă timp, la foc mic, 25 minute.

Îndepărtează crenguțele de oregano și pasează totul cu blenderul. Potrivește gustul supei crema cu sare și oțet. Servește supa-cremă de ardei graşi fierbinte cu rondele de măsline şi puțin sos pesto.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...