BAC 2014 Vâlcea: Notele se vor afişa luni la centrele de examen

Primele note de la examenul de Bacalaureat 2014 de la Vâlcea se vor afişa luni, 7 iulie a.c. la centrele de examen unde elevii au susţinut probele la BAC. Contestaţiile se pot face tot luni, între orele 12.00 şi 16.00 de către elevii nemulţumiţi de norele primite.
Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2014 se vor afişa vineri, 11 iulie, atât la avizierele şcolilor, cât şi pe site-ul Ministerului Educaţiei, bacalaureat.edu.ro .
La Vâlcea, au susţinut examenul de Bacalaureat peste 3.000 de elevi, printre aceştia aflându-se şi elevii care au picat BAC-ul în 2013.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...