BAC 2014 Vâlcea: Notele se vor afişa luni la centrele de examen

Primele note de la examenul de Bacalaureat 2014 de la Vâlcea se vor afişa luni, 7 iulie a.c. la centrele de examen unde elevii au susţinut probele la BAC. Contestaţiile se pot face tot luni, între orele 12.00 şi 16.00 de către elevii nemulţumiţi de norele primite.
Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2014 se vor afişa vineri, 11 iulie, atât la avizierele şcolilor, cât şi pe site-ul Ministerului Educaţiei, bacalaureat.edu.ro .
La Vâlcea, au susţinut examenul de Bacalaureat peste 3.000 de elevi, printre aceştia aflându-se şi elevii care au picat BAC-ul în 2013.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...