VEZI AICI ce scria în bileţelul lui Băsescu către Udrea

Fundaţia Mișcarea Populară a organizat o dezbatere pe tema statuli de drept, pentru a comemora doi ani de la ultima suspedare a preşedintelui Traian Băsescu. La dezbatere, care a avut loc la Palatul Parlamentului, a pariticipat şi Traian Băsescu.

Preşedintele a stat alături de liderii PMP, iar, la un moment dat, i-a scris un bilețel Elenei Udrea, care era la doar un loc mai încolo. La finalul dezbaterii, Elena Udrea a dezvăluit ce scria în bileţel.

"Vedeți, eu spun de obicei ce scrie în bilețele. În acesta, președintele mi-a spus că Pact trebuie să fie în dezbatere și să îl lansăm noi, dar să dăm posibilitatea tuturor celor care doresc să contribuie la conceprea lui și vor să contribuie la definirea acelor valori și principii care trebuie apărate și susținute să vină să o facă, propunând și alte puncte în Pactul pe care Mișcarea Populară și l-a asumat", a explicat Udrea.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...