Norica Nicolai forţează excluderea sa din PNL

Vicepreședintele PNL Norica Nicolai a anunţat că se va afilia săptămâna viitoare grupului europarlamentar ALDE. Aceasta a spus că își asumă riscul de a fi exclusă din PNL. Tot în grupul ALDE este și europarlamentarul independent Mircea Diaconu, fost membru PNL.

"Eu nu am spus că voi demisiona din PNL, dar am spus că voi merge în ALDE. Îmi asum riscul unei eventuale excluderi din partid", a declarat Norica Nicolai, potrivit DCnews.ro.

Ea a precizat că afilierea sa efectivă la grupul ALDE va fi făcută în cursul săptămânii viitoare. "Sigur, este o decizie personală, dar şi afilierea PNL la Partidul Popular European a fost o decizie personală", a declarat Norica Nicolai.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...