Poliţistul „păcănele" de la Măciuca, cercetat de conducerea Poliţiei Vâlcea

OPERATIVITATE. Inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisarul – şef Nicolae Sărdărescu, s-au autosesizat şi a început o anchetă în acest caz, ofiţerii de la Biroul Control Intern din cadrul Poliţiei Vâlcea preluând deja sarcinile şi verificând în amănunt toată activitatea din ultimii ani a şefului Postului de Poliţie Măciuca, Octavian Radu.

În numărul trecut al publicaţiei noastre, semnalam faptul că şeful Postului de Poliţie Măciuca, agentul şef principal Octavian Radu, este cu adevărat ahtiat după jocurile de noroc, el mergând să joace la păcănele chiar în timpul serviciului şi îmbrăcat în poliţist. Mărturie stau pozele în care apare, dar şi declaraţiile cetăţenilor care-l văd frecvent în barul fostului viceprimar din Măciuca. Ultima dată a fost văzut în această ipostază chiar sâmbătă, 28 iunie 2014. „Boala" aceasta i-a stricat reputaţia în toată zona Bălceşti, dar mai ales în comuna în care locuieşte şi profesează, pentru că, spun oamenii, şi-a făcut o grămadă de datorii. Mai grav este că, nu sunt puţini cei care susţin, agentul şef principal Octavian Radu obişnuieşte să bea şi „una mică" în timp ce măreşte miza la păcănele, iar de multe ori, spun martorii, ar fi adormit chiar şi cu capul pe maşinile de joc.

Ei bine, ca urmare a acestor dezvăluiri, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisarul – şef Nicolae Sărdărescu, s-a autosesizat şi a început o anchetă în acest caz, ofiţerii de la Biroul Control Intern din cadrul Poliţiei Vâlcea preluând deja sarcinile şi verificând în amănunt toată activitatea din ultimii ani a şefului Postului de Poliţie Măciuca, Octavian Radu. „Urmare a articolului apărut în publicaţia dumneavoastră, în data de 30 iunie a.c., cu titlul «Poliţist din Măciuca surprins jucând la păcănele în timpul serviciului», vă adresăm mulţumiri pentru semnalarea acestor aspecte şi vă comunicăm următoarele: conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a dispus efectuarea de verificări pentru clarificarea situaţiei de fapt în urma sesizării primite din partea dumneavoastră. Vă asigurăm de disponibilitate pentru a clarifica orice aspect ce intră în starea de competenţă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea" – susţine comisarul – şef Nicolae Sărdărescu, inspector – şef al IPJ Vâlcea.

Ca atare, nu putem decât să ne bucurăm că, în sfârşit, lucrurile au intrat pe un făgaş normal la Poliţia Vâlcea şi să-l felicităm, la rândul nostru, pe comandantul Sărdărescu pentru operativitate şi interes.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...