10 parlamentari PNL au ignorat ordinele lui Iohannis

Noul preşedinte al PNL, Klaus Ionhannis, a declarat după prima şedinţă de BPN că liberalii vor vota, în Parlament, pentru încuviințarea arestării pentru orice parlamentar care va fi căutat de DNA. Prima piatră de încercare pentru liberali a fost la votul din Camera Deputaților, unde s-a cerut încuvințarea arestării pentru deputatul UNPR, Titi Holban.

Surse din conducerea PNL au precizat, pentru www.stiripesurse.ro, că există cel puțin 10 trădători. "Cam 10 au votat invers, dar încă se fac calcule, să vedem", ne-au spus sursele noastre, imediat după vot. Numele trădătorilor este greu de aflat, pentru că s-a votat secret cu bile. Cu toate acestea, la fiecare vot de acest gen, fiecare partid are "observatori", care urmăresc dacă parlamentarii votează conform liniei partidului sau conform propriei conștiințe.

'Conducerea partidului a hotărât să nu mai existe voturi împotrivă atunci când se cer încuviinţării în Parlament, lucru care până acum poate nu a mai fost stabilit foarte clar. Noi vrem să dăm un semnal clar în această privinţă, un semnal clar pentru statul de drept. Din acest moment, parlamentarii PNL nu vor mai vota împotriva încuviinţării', a spus Iohannis, anunța Iohannis.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...