PERCHEZIŢII: Trei hackeri din Râmnic au fost ridicaţi de mascaţi

Poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate Vâlcea şi procurorii DIICOT au descins în această dimineaţă la locuinţele hackerilor din Râmnicu Vâlcea. Aşadar, în municipiul nostru au avut loc 3 percheziţii, iar, în paralel, în acelaşi dosar, s-au mai făcut descinderi şi în Bucureşti – o percheziţie – şi în Gorj – 2 percheziţii.

Oamenii legii au vizat o grupare infracţională specializată în înşelăciuni pe Internet. Mai exact, hackerii postau, spre vânzare, maşini pe mai multe site-uri de vânzări de bunuri. Când victimele le cădeau în plasă şi le trimiteau o parte din bani, atunci ei retrăgeau de pe Internet anunţul de vânzare şi îşi ştergeau toate urmele. Din primele informaţii, prejudiciul cauzat de ei ar fi în jurul sumei de 100.000 de euro.

Trebuie menţionat că mascaţii şi procurorii au dus la audieri la sediul DIICOT Vâlcea cinci hackeri, dintre care trei sunt din Vâlcea, iar din locuinţele lor au ridicat mai multe laptopuri, hard-uri externe, telefoane şi suporţi optici.

Vom reveni cu amănunte!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...