REŢETA ZILEI: Cheesecake cu căpşuni la pahar

Ce vă trebuie? 250 gr căpşuni, 250 gr mascarpone, 250 gr frişcă lichidă, 50 gr zahăr pudră, 1 pachet biscuiţi digestivi cu scorţişoară, 1 păstăie vanilie.

Cum se prepară? Frecăm mascarponele cu zahărul pudră apoi adăugăm seminţele păstăii de vanilie. Mixăm frişca lichidă până devine fermă. Biscuiţii îi vom măcina la robot, iar căpşunele le tăiem cubuleţe mici. Amestecăm frişca cu compoziţia de mascarpone. Asamblăm desertul în pahare alternând straturile astfel: biscuiţi, căpşuni, cremă, biscuiţi, căpşuni, cremă, iar la final presărăm câteva firimituri de biscuiţi şi decorăm cu sferturi de căpşune. Se poate servi imediat însă este mult mai bun dacă stă o oră-două la frigider înainte de servire.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...