MILITĂRIA s-a dat jos din pod la PSD

Viitorul preşedinte al PSD se decide în aceste zile la fosta bază militară Arsenal Park din Orăştie, unde are loc o şedinţă a greilor din PSD, ocazie cu care se vor trasa principalele obiective ale social-democraţilor în această toamnă.

Practic, odată cu plecarea lui Şova din Guvern şi previzibila candidatură a lui Ponta la prezidenţialele din toamnă, acum în PSD sunt două tabere gata de luptă pentru a pune mâna pe partid. Oficial, la şedinţa PSD se va discuta despre pregătirea alegerilor prezidenţiale. Însă, scopul real al întâlnirii este acela de a tranşa problema succesiuni la putere în PSD.

Aripa din PSD care îl susţine pe Liviu Dragnea în jocurile din partid iese la atac. Surse din această grupare spun că se aşteaptă la o şedinţă grea de tot, unde se vor spune multe vorbe grele.

"Dragnea ar trebui să fie la partid, şi eu zic la fel. Îl ştie lumea, are susţinere. El ar trebui să meargă. Frăţia aia Şova – Rus – Dâncu, frăţia epoleţilor, nu înghite sudul, că ei sunt deştepţi, chiar dacă iau 20%. Ăştia pe care se bazează Dragnea au DNA-ul pe cap. Şova are Ardealul, dar alea sunt nişte tinichele", a declarat pentru stiripesurse.ro un lider judeţean PSD.

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, este şi el prezent la Orăştie, însă deocamdată nu este interesat să intre în lupte pentru putere. Însă, dacă judecăm lucrurile logic, se înţelege clar pe ce parte joacă Ion Cîlea. Este din sudul ţării şi a obţinut întotdeauna scoruri mari electorale.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...