MILITĂRIA s-a dat jos din pod la PSD

Viitorul preşedinte al PSD se decide în aceste zile la fosta bază militară Arsenal Park din Orăştie, unde are loc o şedinţă a greilor din PSD, ocazie cu care se vor trasa principalele obiective ale social-democraţilor în această toamnă.

Practic, odată cu plecarea lui Şova din Guvern şi previzibila candidatură a lui Ponta la prezidenţialele din toamnă, acum în PSD sunt două tabere gata de luptă pentru a pune mâna pe partid. Oficial, la şedinţa PSD se va discuta despre pregătirea alegerilor prezidenţiale. Însă, scopul real al întâlnirii este acela de a tranşa problema succesiuni la putere în PSD.

Aripa din PSD care îl susţine pe Liviu Dragnea în jocurile din partid iese la atac. Surse din această grupare spun că se aşteaptă la o şedinţă grea de tot, unde se vor spune multe vorbe grele.

"Dragnea ar trebui să fie la partid, şi eu zic la fel. Îl ştie lumea, are susţinere. El ar trebui să meargă. Frăţia aia Şova – Rus – Dâncu, frăţia epoleţilor, nu înghite sudul, că ei sunt deştepţi, chiar dacă iau 20%. Ăştia pe care se bazează Dragnea au DNA-ul pe cap. Şova are Ardealul, dar alea sunt nişte tinichele", a declarat pentru stiripesurse.ro un lider judeţean PSD.

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, este şi el prezent la Orăştie, însă deocamdată nu este interesat să intre în lupte pentru putere. Însă, dacă judecăm lucrurile logic, se înţelege clar pe ce parte joacă Ion Cîlea. Este din sudul ţării şi a obţinut întotdeauna scoruri mari electorale.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...