REŢETA ZILEI: Pere trase prin ciocolată

Ce vă trebuie? 4 bucăţi pere nu prea coapte cu codiţe, 3 linguri miere de albine, 100 gr ciocolată menaj neagră, 100 gr ciocolată menaj albă, 50 ml lapte, 50 gr fructe confiate.

Cum se prepară? Tăiem un pic capetele de jos de la pere să putem să aşezăm perele în picioare pe farfurie. Răzuim ciocolata albă şi neagră pe răzătoarea fină, la fiecare adăugăm câte 25 ml lapte. Punem cei 100 gr ciocolată neagră răzuită cu 25 ml lapte la foc să se topească apoi tăvălim 2 pere prin ea. Punem pe farfurie şi dăm perele trase în glazura neagră la rece să se întărească. La fel procedăm şi cu celelalte 2 pere pe care le tăvălim în ciocolată albă.

Preparăm un sos dulce simplu din miere şi fructe confiate. Punem 3 linguri de miere la topit apoi adăugăm fructele confiate şi lăsăm pe foc câteva secunde. Sosul de miere şi fructe aşezăm pe farfurie şi peste aşezăm perele trase în ciocolată.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...