HINGHERII ÎN ALERTĂ: Haită de maidanezi, în preajma Şcolii cu Ceas din Râmnic

Deşi primarul Ion Gigi Matei a avut o atitudine fermă în privinţa câinilor comunitari, Râmnicu Vâlcea fiind printre primele oraşe care au adoptat măsuri drastice privitoare la situaţia maidanezilor, iată că totuşi pe străzile oraşului aceștia circulă nestingheriţi.

Un cititor fidel al ziarului nostru ne-a trimis pe adresa de Facebook a Vocii Vâlcii o fotografie cu o haită de câini agresivi, care se afla, în această dimineaţă, chiar în preajma uneia dintre şcolile importante din Râmnic, Şcoala Tache Ionescu. Trebuie remarcat că deşi elevii sunt în vacanţă, la şcoală au loc evaluările naţionale, deci există un mare flux de elevi şi profesori, ca să nu mai amintim că se aflau chiar în zona centrală a municipiului.

Reamintim că pe siteul www.voceavalcii.ro puteţi trimite orice eveniment pe care l-aţi fotografiat sau filmat. De asemenea, puteţi folosi şi adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...