Traian Băsescu: "Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea"

26 Iun 2014
Preşedintele Traian Băsescu a comentat joi, înainte de a pleca la Consiliul European de la Bruxelles, votul Parlamentului, prin care i se cere să demisioneze în urma scandalului legat de fratele său Mircea Băsescu.

"Discutăm de o declaraţie a Parlamentului care preia integral declaraţiile clanului Bercea şi nu aşteaptă Justiţia. E un lucru extrem de grav făcut de Parlament, declaraţia se susţine pe filmările făcute de clanul Bercea. Aţi aflat din declaraţia directorului SRI că acest clan este în atenţie din 2001. Nimeni nu observă 3 lucruri fundamentale: - liderii clanului au fost condamnaţi pentru prima dată în mandatul meu şi nimeni nu ia în considerare punctele de vedere ale celui acuzat, doar probele prezentate de clan, şi nici că fratele meu a făcut denunţul de şantaj şi anul trecut, şi anul acesta. Eu m-am abţinut să fac declaraţii pentru că ştiu punctul de vedere al fratelui meu. Parlamentul a fraternizat deja cu clanul Bercea. Asta este realitatea României de astăzi. A preluat punctele de vedere ale Antenei3, cele făcute de reprezentanţii clanului şi abordează realităţile Clanului Bercea", a spus Traian Basescu.

Parlamentul a adoptat marţi o declaraţie politică în care i se cere demisia preşedintelui Traian Băsescu din cauza scandalului de corupţie în care este implicat fratele său, iar declaraţia a fost transmisă statelor participante la Consiliul European prin intermediul ambasadelor României.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...