Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Unităţile turistice din Vâlcea, controlate de pompieri

Hotelurile, pensiunile, vilele turistice, cabanele şi restaurantele au fost luate la „purecat" de pompierii vâlceni, al căror scop a fost prevenirea unor incidente nefericite în timpul sezonului estival, mai precis pentru prevenirea incendiilor. Astfel, nu mai puţin de 103 unităţi turistice au fost verificate de angajaţii ISU Vâlcea, printre care: 30 de hoteluri, 41 de pensiuni, 16 de vile, un popas, o casă, două cabane, două hoteluri, nouă restaurante şi un sanatoriu.

Sigur că, aşa cum era de aşteptat, au fost depistate 426 nereguli şi au fost soluţionate 71 abateri. Pentru neregulile găsite, pompierii au dat 277 de amenzi în valoare totală de 27.000 lei. „Neregulile descoperite sunt atât de natură organizatorică (neîntocmirea documentelor şi evidenţelor specifice activităţii de apărare împotriva incendiilor, neasigurarea întreţinerii, verificării instalaţiilor de apărare împotriva incendiilor cu personal atestat), de natură constructivă (uşile de evacuare se deschid în sens invers evacuării; spaţiile în care sunt amplasate centralele termice nu sunt separate faţă de spaţiile cu altă destinaţie cu materiale rezistente la foc) cât şi de natură tehnică (exploatarea instalaţii electrice şi de apărare împotriva incendiilor cu deficienţe). Pe parcursul controalelor s-au executat 103 exerciţii de evacuare şi intervenţie cu 832 de persoane şi 105 acţiuni de informare preventivă" – se arată într-un comunicat al ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella