VIDEO: Adi de la Vâlcea a trecut de la MANELE la BLUES

22 Iun 2014
A devenit faimos şi a câştigat munţi de bani cântând manele. De curând, Adi de la Vâlcea a decis să lase manele în urmă şi să se întoarcă la prima lui dragoste: cântatul la chitara electronică. De mic visa să ajungă ca B.B. King şi Eric Clapton, însă abia acum visul începe să prindă contur.

Primul concert de blues-rock al fostului de acum manelist Adi de la Vâlcea a avut loc la ABYBAR din Rm. Vâlcea şi toţi cei care au fost prezenţi susţin că a fost un mare succes. Faptul că a concertat în oraşul său natal i-a creat emoţii, însă după primele acorduri la chitară, a uitat de ele şi a fermecat sala.

Adi de la Vâlcea a fost de mic îndrăgostit de muzica rock şi, de-a lungul timpului, a tot încercat să facă din asta mai mult decât o simpla pasiune. La un moment dat, chiar a făcut parte din doua formaţii rock, dar satisfacţia financiară a întârziat să apară. Aşa s-a apucat de manele... Cum, în acest moment, are o siguranţă financiară, Adi s-a gândit că n-ar fi rău să schimbe genul muzical.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...