VIDEO: Accident rutier, surprins de camerele video în Râmnic

Accident în Râmnicu Vâlcea, la intersecţia străzilor Ştirbei Vodă şi Splaiul Independeţei. La orele 09.46, H. Bogdan, de 46 de ani din Rm. Vâlcea, aflat la volanul unui Ford Fiesta de culoare albă, nu a respectat indicativul „Cedează trecerea", neacordând prioritate autoutilitarei marca Peugeot Partner, ce se afla în deplasare dinspre comuna Vlădeşti spre centrul municipiului, fiind lovit de acesta din urmă.

În urma impactului, constatat şi anunţat prin intermediul unei camere video rotative de operatorul-dispecer al Poliţiei Locale, a rezultat accidentarea conducătorului auto marca Ford, ambele mijloace auto suferind avarii în diferite proporţii. Autoturismul marca Ford, ulterior impactului s-a oprit în rigola de scurgere a apelor, amplasată pe marginea drumului. În primele momente de după impact, cetăţenii din zonă au intervenit pentru scoaterea conducătorului autoturismului marca Ford, ce se afla căzut în acea rigolă, destul de adâncă.

La faţa locului s-au prezentat în foarte scurt timp organele de Politie Română - Biroul Rutier Râmnicu Vâlcea şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă al judeţului, pentru asistenţa medicală.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etoilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto H. Bogdan a fost rănit uşor, fiind diagnosticat cu TCC acut minor şi traumatism toraco-abdominal.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...