Interviu la o ceaşcă de cafea: Chris Mas garantează că Moş Crăciun există

"Ce faci tată interviurile ălea numai cu politicieni? Crezi că numai ăştia sunt spontani şi comici? Ia fă unul şi cu un om obişnuit, să vezi ce bine iese. Crezi că nu se citeşte? Să vezi tu că se citeşte şi mai bine", îmi zice zilele trecute un prieten, cititor fidel al rubricii cu pricina. Cum clientul nostru e stăpânul nostru, l-am ascultat. Am luat una bucată de DJ din Râmnicu Vâlcea şi m-am pus cu întrebări pe el. Hoo, nu săriţi, nu am dat cu banul, l-am luat pe unul dintre cei mai buni din oraş, DJ Chris Mas, Cristi Crăciun pe numele lui adevărat. Aşa că dacă vreţi să aflaţi care mai e atmosfera în cluburile vâlcene, câte manele se ascultă şi multe altele, parcurgeţi interviul următor. Dacă vă plac mai mult cele cu politicieni, aveţi puţintică răbdare, revenim la ele în scurt timp.

Reporter: Fraţică, mi se pare că ai cea mai mişto meserie din lume. Bani, gagici, muzică, băutură...

Cristi Crăciun: Şi mie îmi place, pe bune. Nu ştiu dacă e cea mai mişto meserie din lume, dar e ok. E şi obositor, pierzi nopţi cu duiumul, dar asta e. În plus mai stai şi în picioare cu orele.

Rep.: Dar lovele ies?
C.C.: Bă, ies. La Vâlcea mai puţine, dar uite, de exemplu, în centrul vechi din Bucureşti, pe unde am mai băgat, ies destui bani.
Rep.: Dar la gagici cum e, mai faine aici sau la Capitală?
C.C.: Îmi e greu să compar. Sunt fete frumoase şi aici şi acolo, fete deştepte şi la Vâlcea şi la Bucureşti, proaste şi urâte în ambele localităţi.
Rep.: Combinaţii cu fete îţi faci în timpul serviciului?
C.C.: Nu, exclus. Munca e muncă, distracţia e distracţie. Mai vin, se bagă în seamă, dar dacă le dai un pic cu tifla parcă sunt mai interesate. Oricum mie nu îmi place să fac multe lucruri deodată şi toate prost. Adică să baţi şi cuie, să şi vopseşti. Mai bine fac un lucru şi bine.
Rep.: Şi mai ai o baftă mare, cum frate să te cheme Crăciun? E ca şi cum m-ar chema pe mine Paşte!
C.C.: Dacă îţi spun că mă sună lumea să-mi ureze "la mulţi ani" pe 25 decembrie mă crezi? Pe facebook nu-ţi mai spun...
Rep.: Dar există Moş Crăciun?
C.C.: Există, pe bune, garantez eu. Era să-l prind într-o noapte dar mi-a scăpat. Oricum, ştiu eu că mă întrebi dar nu e rudă cu mine pentru că Moş Crăciun nu are copii, de unde dacă îşi dă drumul pe horn...
Rep.: Dar de ascultat prin cluburi ce se mai ascultă? Tot maneaua e la putere?
C.C.: Nu neapărat maneaua, cât muzica asta comercială de... Puţini ştiu ce e muzica bună. Merge şi maneaua bine, doar nu o să te mint acum. În oraşele mari, mai ales cele din Ardeal, mai sunt şi cunoscători.
Rep.: Te-ai băgat un pic şi în politică, ce ţi-a venit?
C.C.: M-a dus cineva acolo, la organizaţia de tineret a PDL. Mi-a plăcut grupul, activitatea şi m-am implicat cum am putut mai bine.
Rep.: Şi candidezi la ceva?
C.C.: Nu, frate, nu candidez. Am şi trecutul de aşa natură că nu pot. Ar ieşi la iveală poze, filmări.
Rep.: Poate ar prinde măcar la tineri filmările alea?
C.C.: Nu, mai rău ar face, nu vezi ce mentalitate e la noi? Sunt chestii pe care le face orice om, poate am mai exagerat eu.
Rep.: Dacă ai fi femeie, ţi-ai pune silicoane şi botox în buze?
C.C.: Mă disperă oamenii care se pun în situaţia altora. Îmi rup un picior şi vine unul să mă compătimească. Îmi zice că e rău, că ştie şi el. Păi de unde să ştie dacă el nu a avut piciorul rupt? Deci habar nu am ce făceam dacă eram femeie.
Rep.: Când eşti acolo sus la butoane, de câte feluri se văd că ar fi femeile?
C.C.: Îţi răspund, dar să o iei ca o glumă, să nu zică lumea că sunt misogin, că nu sunt. Gluma era că femeile sunt de trei feluri, mamă, doamne şi mamă doamne ce de curve. Acum pe bune, eu văd fetele care vin de obicei în cluburi, Multe dintre ele pe fiecare săptămână. Eu le văd şi când intră şi când pleacă. Sunt cazuri în care le văd timide acolo, comandă una alta şi în două, trei ore sunt lipite de geam şi ţipă cât pot de tare.
Rep.: Ai văzut şi ceva să te şocheze?
C.C.: Frate, sunt DJ, nu mă mai şochează nimic.
Rep.: Se consumă şi droguri?
C.C.: Nu ştiu, nu mă interesează, probabil că da. Dacă mă întrebi pe mine, prefer că mă fac cui. Din beţie mă mai trezesc cumva, trece.
Rep.: Legalizăm prostituţia şi drogurile uşoare?
C.C.: La prostituate nu am fost niciodată. Am două picioare, am două mâini, nu sunt eu Făt Frumos dar la ce să dau bani? Asta cu drogurile cred că ar fi înţeleasă greşit în România, aşa că nu cred că ar fi prea bine. Şi apoi, ar dispărea farmecul dacă ar fi legale.
Rep.: Hai şi ultima, de popi ce părere ai?
C.C.: Şi popă şi hoţ nu merge, e pleonasm deja. Eu nu sunt ateu, dar nici nu mă rog. Am mai scăpat câte una în situaţii limită dar, cum nu s-a întâmplat nimic, am considerat că e risipă de cuvinte.
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...