Au rupt teii din Râmnic şi s-au ales cu amendă

În noaptea de vineri spre sâmbătă de la finele săptămânii trecute, în jurul orei 00.10, mai multe persoane au fost surprinse de camerele de supraveghere când rupeau crengi din teii de pe bd. Tudor Vladimirescu.

Imediat, la faţa locului a fost direcţionat de îndată un echipaj mobil al Poliţiei Locale, care a reţinut, în zona indicată, un grup format din cinci persoane, una de sex feminin, mai în vârstă, şi celelalte patru de sex masculin, atât minori, cât şi tineri. Persoana mai în vârstă a fost identificată ca fiind D. Magdalena Elena, în vârstă de 40 ani, domiciliată în comuna Budeşti, sat Linia, mama unuia dintre minori şi cea care i-a îndemnat pe ceilalţi să rupă crengi din teii plantaţi pe marginea bulevardului, pentru a le curăţa ulterior de flori, în scopul de a le vinde în piaţă. Pentru fapta sa a fost aplicată măsura sancţionării contravenţionale, aceasta recunoscându-şi vinovăţia şi primind pe loc copia procesului verbal de constatare.

Poliţia locală face apel la toate persoanele ce constată fapte de natura celei prezentate să le anunţe de îndată la numărul telefonic gratuit TelVerde 0800809809 în vederea aplicării măsurilor legale. Nu este pentru prima dată când, prin intermediul camerelor de supraveghere, poliţiştii locali îşi îndeplinesc cu succes misiunea, atât în ceea ce priveşte sancţionarea sau preîntâmpinarea unor contravenţii, dar şi în constituirea probatoriului în cazul săvârşirii de infracţiuni: numai în cursul săptămânii trecute au fost furnizate organelor de cercetare penală, pe bază de adrese scrise, peste 42 ore de filmări prin intermediul camerelor video ale sistemului de supraveghere.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...