Clasament BPJ al PDL: Ştefan Prală a obţinut cel mai bun procent la alegerile europarlamentare

Moment de bilanţ pentru democrat-liberalii vâlceni, care acum fac statistici peste statistici şi analizează rezultatele obţinute în judeţul Vâlcea la alegerile europarlamentare. Una peste alta, concluzia este că rezultatul nu a fost unul slab, ţinând cont că pedeliştii au obţinut în Vâlcea un procent de 12,81%, puţin mai mult decât a obţinut PDL la nivel naţional, adică 12,23%.

Ideea este că în acest moment, la nivelul PDL Vâlcea, se analizează şi munca pe care fiecare membru al Biroului Permanent Judeţean (BPJ) a depus-o în campania electorală pentru europarlamentare. Aşa cum era de aşteptat, cel mai bun rezultat l-a înregistrat Ştefan Prală, candidatul democraţilor pe lista pentru Parlamentul European, care în cele cinci localităţi pentru care este responsabil a obţinut un procent de 23%. Mai exact, în câteva dintre localităţile cu care BPJ al PDL Vâlcea l-a însărcinat să fie responsabil, Ştefan Prală s-a bătut de la egal la egal atât cu pesediştii – aflaţi la guvernare, cât şi cu liberalii. Aşadar, la Mitrofani el a obţinut un procent de 35,33%, la Suteşti – 33,06%, la Mădulari – 27,10%, Drăgăşani – 10% şi Creţeni – 9,43%.

Sigur, Ştefan Prală este convins că şi la Drăgăşani, în fieful PSD-ului, puteau obţine un rezultat mult mai bun, dacă organizaţia PDL de acolo se implica în campanie. Dar, în condiţiile în care la fiecare acţiune pe care au organizat-o în oraşul „dintre vii" au participat doar câţiva membri din conducerea organizaţiei municipale a PDL Drăgăşani, atunci se poate justifica procentul slab de 10%, pentru că în afară de Ştefan Prală, foarte puţini pedelişti s-au sinchisit să facă campanie electorală. Tocmai de aceea, s-a luat decizia de a desfiinţa conducerea PDL Drăgăşani, acelaşi lucru întâmplându-se şi la Pesceana, în timp ce la Creţeni unui consilier local i s-a retras sprijinul politic.

Cu toate acestea, este demn de remarcat că dintre toţi liderii judeţeni de marcă ai PDL, singurul care a obţinut rezultate bune la alegerile europarlmentare a fost Ştefan Prală. „Le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil să câştigăm un procent bun la Vâlcea. Mulţumesc în special responsabililor de localităţi care au avut o implicare directă şi eficientă, precum şi preşedinţilor de colegii cu care am colaborat foarte bine şi au sprijinit foarte mult în această campanie electorală. Vreau să-i menţionez aici pe colegii mei Mihai Murăruş, Iuliana Moise. Mai mult, nu pot să-l uit pe liderul PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, care a mers zi de zi în campanie, împreună cu prim-vicepreşedintele Sami Vâlcu. A fost o campanie a militanţilor, iar cei din BPJ ce s-au implicat au avut rezultate" – ne-a declarat Ştefan Prală, secretarul general al PDL Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...