REŢETA ZILEI: Tochitură cu carne de porc

Ce vă trebuie? 1 kg carne de porc (macră), 50 ml ulei, 100 ml apă, 10 căţei usturoi, sare şi piper după gust, 1 linguriţă boia de ardei dulce.

Cum se prepară? Carnea se taie în bucăţi şi se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei încins. După ce carnea s-a prăjit puţin şi a început să se rumenească se adaugă apă călduţă. Se adaugă boia de ardei dulce, sare, piper după gust şi usturoiul tăiat feliuţe. Se lasă să fiarbă încă 10-15 min, cu tigaia acoperită. După preferinţă se poate adăuga ardei iute, vin şi cimbru.

Tochitura se serveşte cu mămăliguţă şi murături.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...