Preşedintele PayPal a plecat la Facebook

Conform site-ului theverge.com, Facebook l-a recrutat pe David Marcus, preşedintele PayPal, pentru a conduce divizia de mesagerie a reţelei de socializare, după o întâlnire cu cofondatorul Mark Zuckerberg.

David Marcus a fost preşedintele PayPal începând cu aprilie 2012. El a preluat conducerea de la Scott Thompson, care a plecat din companie la Yahoo. „Iniţial, nu am ştiut dacă ar fi cazul să lucrez într-o companie mare, dar entuziasmul lui Mark şi angajamentul Facebook m-au determinat să accept", a spus Marcus.

Recrutarea lui David Marcus semnalează faptul că Zuckerberg doreşte să monetizeze Messenger Facebook. Accesul utilizatorilor la schimburile de plăţi (şi servicii precum Square sau PayPal) ar putea reprezenta un plus pentru Facebook. Deocamdată, cei doi doresc să promoveze produsele de mesagerie în rândul utilizatorilor Facebook. Marcus nu va modifica însă WhatsApp, cel puţin nu direct, deoarece aplicaţia a rămas independentă de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...