REŢETA ZILEI: Îngheţată de căpşuni

Ce vă trebuie? 800 g căpşuni, 400 ml smântână pentru frişcă, 400 ml frişcă lichidă, 4 gălbenuşuri, 200 ml. lapte, 400 g zahăr.

Cum se prepară? Mixăm gălbenuşurile cu zahărul, într-o crăticioară, până devin o cremă. Adăugăm lapte şi omogenizam. Punem acest vas pe foc mic şi amestecăm continuu până se îngroaşă. Când s-a îngroşat o dăm deoparte şi o lăsăm să se răcească bine. Căpşunile spălate şi uscate le pasăm până devin un piure, la robot sau blender. Batem frişca şi smântâna şi peste ele turnăm compoziţia de ou rece şi piureul de căpsuni. Amestecăm cu o lingură. Dăm la congelator, într-o cutie de plastic cu capac, pentru câteva ore.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...