REŢETA ZILEI: Pulpă de porc cu ciuperci

Ce vă trebuie? 600 g pulpă porc, 4 căţei usturoi, 3 linguri ulei de măsline, 300 g ciuperci clasa I. Pentru sos: 50 g unt, 1 linguriţă făină albă grâu, 1 legătură pătrunjel sau mărar, 4 linguri smântână, sare, piper negru.

Cum se prepară? Pulpa de porc se taie felii subţiri iar usturoiul se pisează. Pătrunjelul se toacă fin. Se încinge uleiul într-o tigaie şi apoi se pun feliile de carne la prăjit. Se rumenesc bine pe ambele părţi. Se adaugă sarea, piperul şi usturoiul. Se adaugă ciupercile din conservă, scurse de zeamă. Într-o altă tigaie se topeşte untul, se adaugă făina şi puţină apă călduţă şi se amestecă rapid până obţinem o cremă consistentă. Se adaugă smântâna şi se potriveşte de sare şi piper. Se toarnă sosul de smântâna peste carne şi se dă un clocot. Se decorează cu pătrunjel.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...