Conducerea CFR Marfă a fost demisă

Membrii Consiliului de Administraţie al CFR Marfa au fost demişi, miercuri seara, în urma unei şedinţe cu acţionarii companiei.

Consiliul de Administraţie al CFR Marfa fusese numit conform prevederilor OUG 109/2011, ordonanţa privind managementul privat în companiile de stat.

Surse apropiate discuţiilor dintre Guvern şi delegaţia FMI-BM-CE au declarat ca ministrul Dan Şova le-a transmis reprezentanţilor troicii că vrea să scoată companiile controlate de Ministerul Transporturilor de sub incidenta guvernantei corporative (OUG 109/2011).

"Au fost reprezentanţii Adunării Generale a Acţionarilor la şedinţă. S-au prevalat de un articol de lege pentru a ne demite. Eu consider că nu am avut niciodată acţiuni care să prejudicieze compania. Voi discuta cu colegii mei si vom vedea ce facem", a declarat Liviu Radu.

Potrivit acestuia, şedinţa CA a început miercuri în jurul orelor 16.00 şi s-a terminat noaptea târziu.

"La şedinţa au fost membrii AGA, însă nu îi ştiu pe toţi pentru ca şi AGA a fost schimbată de curând. A mai fost şi domnul Adrian Nica, şeful Corpului de Control de la Minister", a declarat Radu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...