REGRETUL lui BUICAN: Nu va sărbători niciodată 50 de ani de căsnicie

Aflat la ceremonia de premiere a cuplurilor drăgăşenene care au împlinit 50 de ani de căsnicie, deputatul Cristian Buican a recunoscut că îl încearcă regretul pentru că nu va putea niciodată să atingă o asemenea ţintă. „Sunt, în acelaşi timp, emoţionat şi ruşinat pentru că am divorţat şi nu voi putea să împlinesc 50 de ani de căsnicie. Mă plec în faţa dvs. cu respect şi vă urez cât mai mulţi ani fericiţi alături de persoanele iubite" – a spus Cristian Buican în faţa audienţei adunate în modernul cinematograf din Drăgăşani.

Primarul Cristian Nedelcu organizează în acest sfârşit de săptămână „Zilele municipiului Drăgăşani" şi primul eveniment în cadrul acestei manifestări a fost ceremonia de premiere a 24 de cupluri din Drăgăşani care au rezistat căsătoriţi timp de 50 de ani. Seniorii au primit din partea administraţiei drăgăşenene diplome, flori şi o mică atenţie financiară. Nici preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, nu s-a lăsat mai prejos, oferind diplome şi câte un trandafir roşu pentru doamne.

În cadrul manifestărilor dedicate Zilelor municipiului Drăgăşani, vor avea loc întâlniri culturale, expoziţii şi spectacole de muzică populară, organizate de autorităţile locale în colaborare cu instituţiile de cultură vâlcene. Vor fi invitate oficialităţi ale judeţului, dar şi oameni politici, care vor marca evenimentul cu discursurile lor.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...