Cunoscutul artist Răzvan Emilian Dumitrescu îşi expune fotografiile în cadrul Salonului Naţional de Fotografie „Eva XXI"

Cele mai bune fotografii ale artistului fotograf Răzvan Emilian Dumitrescu, care înfăţişează femeia zilelor noastre în diferite ipostaze, vor fi expuse miercuri, 11 iunie 2014, în cadrul unei expoziţii ce va avea loc la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul" din Rm. Vâlcea. Evenimentul a fost iniţiat de Clubul Fotografic ALUTUS Slatina al Asociaţiei Culturale Center Inter Art. Centrul Internaţional de Artă România, iar fotografiile artistului vâlcean vor fi expuse în cadrul Salonului Naţional de Fotografie „EVA XXI", ce se află anul acesta la cea de-a III-a ediţie.

Vernisajul acestei excepţionale expoziţii de fotografie intitulată „Women in black & white" se vrea a fi un frumos omagiu adus femeii. Artistul fotograf Răzvan Emilian Dumitrescu, de la Fotoclubul „Floarea de Colţ" din Râmnicu Vâlcea, este la prima expoziţie personală în judeţul Vâlcea, însă nu este de neglijat faptul că el este printre cei mai buni fotografi din ţară.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...