REŢETA ZILEI: Legume la cuptor, cu ouă şi caşcaval

Ce vă trebuie? trei dovlecei, o vânătă, o ceapă, un ardei gras, două roşii, cinci ouă, 100 de grame de caşcaval, o lingură făină, două linguri de ulei, nucşoară, piper, sare.

Cum se prepară? Un dovlecel se fierbe cu apă şi sare, apoi se pasează (poate fi şi sfărâmat cu furculiţa); celelalte legume se călesc (vânăta tăiată „se va odihni" cu sare mai întâi vreo 20 de minute, va ieşi destul lichid din ea), apoi se pun într-o tavă. Deasupra lor se toarnă ouăle bătute cu făina, piureul de dovlecel, caşcavalul ras şi condimentele.

Totul se coace 40 de minute. Aici vă orientaţi, în funcţie de cuptorul dvs.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...