PAPA FRANCISC: Creşteţi copii, nu câini şi pisici!

Papa Francisc a declarat că a rămâne fără copii nu va aduce în cele din urmă cuplurilor căsătorite nimic în afară de "amărăciunea singurătăţii"

Papa s-a adresat unui grup de 15 de cupluri între 25 și 60 ani care au fost căsătoriți în timpul liturghiei zilnice de luni, care a avut loc în capela reședinței Santa Maria de la Vatican. Papa a subliniat importanța a trei calități într-o căsătorie creștină reuşită - credința, perseverența și rodnicia - în timpul remarcilor sale, potrivit Radio Vatican.

Papa, de asemenea, a sfătuit cuplurile fără copii să fie rodnici și să se înmulțească, nu să-şi petreacă timpul cu creșterea animalelor de companie, când ar putea crește copii. Făcând referire la "cultura bunăstării", Papa Francis a declarat că o viață fără copii oferă oportunități mai bune de vacanţă, dar se va încheia în singurătate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...