Cotescu, reales fără congres

Biroul Permanent Teritorial al PNL Vâlcea a votat, vineri, 30 mai a.c., în unanimitate ca Adrănel Cotescu să fie din nou preşedinte interimar al organizaţiei municipale liberale. Acesta şi-a dat demisia de onoare, după rezultatul dezastruos obţinut de PNL în municipiu la alegerile europarlamentare.

„Am ales să demisionez pentru că mi se pare o atitudine normală în condiţiile în care obţii asemenea rezultate. Asta-i viaţa! Nu vreau să dau vina pe nimeni, îmi asum întreaga responsabilitate" – susţinea atunci Adrănel Cotescu. Între timp, lucrurile s-au schimbat şi senatorul Cotescu a acceptat votul colegilor săi de BPT, revenind astfel la cârma organizaţiei municipale.

Numai că lucrurile nu sunt atât de simple pe cât lasă unii liberali să se înţeleagă. Deşi nimeni nu se dă pe faţă, doritori ar mai fi pentru şefia liberalilor la municipiu. Unul dintre ei este chiar Eduard Vîrlan, actualul viceprimar, care deşi a fost propus să candideze, s-a retras înainte de vot, conştient că într-o competiţie cu Adrănel Cotescu, nu avea prea mari şanse. Un alt poftitor care nu se arată, însă trage sforile prin spate este vicepreşedintele CJ, Bogdan Pistol. Acesta tare şi-ar mai dori jucăria de la municipiu, însă, a înţeles că deocamdată nu are şanse să o obţină şi a făcut pasul în spate.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...