REŢETA ZILEI: Ciorbă de praz

Ce vă trebuie? 2 bucaţi praz, 1 ceapă, 1 morcov, 200 g afumătură, 6 roşii de gătit, 1 lingură pastă de roşii, 2 linguri ulei, sare.

Cum se prepară? În oala de fiert ciorba se încinge uleiul şi se căleşte un pic afumătura. Apoi se scoate. În acelaşi ulei se pun la călit întâi bulionul şi, după un minut, se adaugă ceapa, morcovul şi prazul tăiate mărunt. Se adaugă afumătura, se pun doi litri de apă şi se lasă la fiert pentru 20 de minute. Când prazul şi carnea au fiert, se pun roşiile fără pieliţe şi se mai lasă pe foc 10 minute, potrivind gustul de sare.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...