BĂSESCU s-a dezis de UDREA: Cristian Diaconescu va prelua PMP

Celebra blondă cu breton de la PMP, Elena Udrea este obligată să facă un pas în spste şi să lase pe altcineva la conducerea Mişcării Populare. Din câte se pare, decizia îi aparţine lui Traian Băsescu, care este extreme de nemulţumit de scorul obţinut de PMP la alegerile europarlamentare din 25 mai.

În condiţiile în care aşteptările la europarlamentare erau de 11-13% şi s-au obţinut cu greu puţin peste 6% Elena Udrea nu mai poate prelua aşa cum era prevăzut iniţial conducerea PMP. Fostul consilier prezidential ar urma să preia conducerea PMP în cadrul congresului extraordinar de alegeri care va fi convocat chiar azi in cadrul Colegiul Naţional al PMP, anunţă siteul stiripesurse.ro.

Discuţiile vizează o candidatură solitară a lui Cristian Diaconescu la congres, iar dacă PNL şi PDL nu vor accepta nici în aceste condiţii să negocieze cu PMP, atunci Diaconescu trebuie să-şi asume şi candidatura la prezidenţiale din partea PMP.

„Cele de mai sus sunt valabile doar cu o singură condiţie – Traian Băsescu să nu se răzgândească!" – mai notează cei de la stiripesurse.ro.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...