Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BĂSESCU s-a dezis de UDREA: Cristian Diaconescu va prelua PMP

Celebra blondă cu breton de la PMP, Elena Udrea este obligată să facă un pas în spste şi să lase pe altcineva la conducerea Mişcării Populare. Din câte se pare, decizia îi aparţine lui Traian Băsescu, care este extreme de nemulţumit de scorul obţinut de PMP la alegerile europarlamentare din 25 mai.

În condiţiile în care aşteptările la europarlamentare erau de 11-13% şi s-au obţinut cu greu puţin peste 6% Elena Udrea nu mai poate prelua aşa cum era prevăzut iniţial conducerea PMP. Fostul consilier prezidential ar urma să preia conducerea PMP în cadrul congresului extraordinar de alegeri care va fi convocat chiar azi in cadrul Colegiul Naţional al PMP, anunţă siteul stiripesurse.ro.

Discuţiile vizează o candidatură solitară a lui Cristian Diaconescu la congres, iar dacă PNL şi PDL nu vor accepta nici în aceste condiţii să negocieze cu PMP, atunci Diaconescu trebuie să-şi asume şi candidatura la prezidenţiale din partea PMP.

„Cele de mai sus sunt valabile doar cu o singură condiţie – Traian Băsescu să nu se răzgândească!" – mai notează cei de la stiripesurse.ro.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella