FOTO: Aţi văzut-o? Sunaţi la 112. Tânără din Stoileşti dispărută de acasă.

Disperat, un tată din Stoileşti a sunat zilele trecute la Poliţie, anunţând că în data de 22 mai, fiica da Irina D. – de 18 ani, a plecat de acasă către şcoală şi nu s-a mai întors. Din câte le-a spus bărbatul poliţiştilor, fata nu este la prima plecare de acest gen.

Cu toate acestea, poliţiştii au dat-o dispărută, cerând ajutorul cetăţenilor pentru a o putea găsi. Iată care sunt semnalmentele fetii: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutate 55-59 kg, păr lung blond, ochi albaştri, fără semne particulare. Pe antebraţul uneia dintre mâini are un tatuaj, nu se cunoaşte forma.

Mai mult, în ziua când a dispărut fata era îmbrăcată cu blugi de culoare gri, opincuţe, tricou de culoare alb, vestă de culoare maro. Poartă o geantă de mână de culoare gri-cenuşiu. „Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceasta sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!" – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...