PERCHEZIŢII: Procurorii din Timişoara au descins la Bărbăteşti şi Căzăneşti

Procurorii au urmărit o reţea de hoţi de piese de maşini, ce îşi postau prăzile pe Internet, iar mai apoi le vindeau unor firme din mai multe colţuri ale ţării.

Locuinţa şi firma unui vâlcean au fost percheziţionate marţi după-amiază, 27 mai a.c., de procurorii din Timişoara, cu sprijinul poliţiştilor de la SPIR Vâlcea şi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Vâlcea. Pe surse am aflat că cel vizat este Ştefan Nicolae, un tânăr de circa 30 de ani, ce deţine o firmă în Vâlcea, ce are sediul în Căzăneşti. Percheziţiile au avut loc nu numai la Căzăneşti însă, ci şi la Băbăteşti, la casa bunicilor tânărului implicat.

Procurorii din Timişoara urmăreau de fapt o reţea de hoţi de piese de maşini, ce îşi postau prăzile pe Internet, iar mai apoi le vindeau unor firme din mai multe colţuri ale ţării. Printre societăţile cu care hoţii timişoreni făceau afaceri se numără şi cea a vâlceanului, care în ultimul timp a primit mai multe colete cu piese de maşini de la hoţi. La rândul său, vâlceanul Ştefan Nicolae vindea piesele mai departe, cu o sumă mult mai mare. Din câte se pare, la casa bunicilor săi din Bărbăteşti oamenii legii nu au găsit nimic, însă de la firma din Căzăneşti se pare că au ridicat mai multe documente. Încă nu se ştie dacă vâlceanul va fi pus sub acuzare sau se va constitui doar martor în procesul hoţilor din Timişoara.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...