Voineşani vă meritaţi soarta! Aţi votat 30% pe analfabeta Maria Grapini!

Nu mai aveţi dreptul să vă plângeţi că o duceţi rău! Aţi votat cu cei care s-au opus finalizării investiţiei de la Obârşie, care ar fi adus locuri de muncă pentru voi şi familiile voastre.

Că poporul român este masochist şi are memorie scurtă, o ştiam de mult. Dar să ajungi să îţi semnezi cu propria mână condamnarea la şomaj, sărăcie şi subdezvoltare este absolut incredibil. De pildă, am studiat cum s-a votat în localitatea montană Voineasa, acolo unde Elena Udrea, pe vremea când era ministrul Dezvoltării, a investit 30 de milioane de euro în domeniul schiabil de la Obârşia Lotrului, iar actuala putere reprezentată de Victor Ponta şi Maria Grapini a refuzat cu obstinaţie să finalizeze investiţia. Privim cifrele şi rămânem interzişi: PSD, cu analfabeta Grapini pe listă, care a numit pârtiile de schi din România „derdeluşuri" a obţinut 30,91%, în timp ce PDL a luat 14,34%, PNL – 19,93% şi PMP-ul Elenei Udrea – 16,36%. Aşa arată, din păcate, tabloul voturilor exprimate în comuna Voineasa, o localitate care, din cauza pârtiei de la Obârşie a înregistrat una dintre cele mai mari datorii publice, ajungând chiar în Top 10 al primăriilor din România cu cele mai mari datorii.

Primăria Voineasa este în pragul falimentului, instituţia pierzând procesul cu firma Acomin, cea care a construit domeniul schiabil Transalpina Schi Resort, şi fiind nevoită să plătească imensa sumă de 34,2 milioane lei. Asta în condiţiile în care nici guvernul PDL, dar nici actualul guvern USL nu a alocat banii necesari pentru plata investiţie, deşi constructorul a finalizat lucrarea în proporţie de peste 90%.

În altă ordine de idei, în acest moment, staţiunea Voineasa are lacătul pus. Pentru asta, cei din Voineasa ar trebui să mulţumească tot PSD-ul, în principal liderului de sindicat Constantin Pîrvu, mare ştab la PSD şi cel care deţine, prin CNSRL Frăţia, mai multe hoteluri în staţiune.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...