REŢETA ZILEI: Fasole în sos de roşii

Ce vă trebuie? 500 gr fasole boabe, 1 ceapă mare, 5 căţei de usturoi, 50 ml ulei, 200 ml sos de roşii cu ardei, sare şi piper, pătrunjel verde.

Cum se prepară? Fasolea boabe se fierbe schimbându-se de 3 ori apa în care se fierbe. Ceapa se taie mărunt. Separat, într-o tigaie se încinge uleiul, se adaugă ceapa şi se lasă să se călească. Când ceapa devine sticloasă se adaugă sosul de roşii cu ardei, se amestecă. Se lasă cca 5 min să fiarbă apoi se ia de pe foc.

Într-o cratiţă se pune fasolea fiartă şi scursă, sosul de roşii şi 300 ml apă (în care a fiert fasolea). Se fierbe cca 5-8 min, la foc mic. La final se adaugă usturoiul pisat, sare şi piper, după gust. Se serveşte cu pătrunjel tocat mărunt şi murături.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...