REŢETA ZILEI: Supă de Ciuperci

Ce vă trebuie? 500 g ciuperci champignon, 2 morcovi, 1 ceapă mică, 1 pătrunjel, 1/2 legătură frunze pătrunjel verde, 3-4 căţei usturoi, 3-4 linguri ulei, 2 litri apa, sare, piper alb după gust. Cum o preparaţi? Procedura este una destul de simplă. Spălaţi bine ciupercile şi le tăiaţi felii. Puneţi într-o oală uleiul la încins şi trageţi pe el ceapa tăiată mărunt, morcovii şi pătrunjelul dat pe răzătorea mică împreună cu un praf de sare până acestea se înmoaie. Adăugaţi ciupercile feliate şi continuaţi să amestecaţi adăugând căţeii de usturoi pisaţi. Stingeţi totul cu 2 litri de apă rece şi lăsaţi la fiert potrivind gustul cu sare şi piper alb. Când legumele sunt fierte, la final presăraţi în supă pătrunjel verde tăiat mărunt. Puteţi servi supa şi cu crutoane de pâine.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...