Crin Antonescu se pregăteşte să demisioneze, Cristian Buican NU

Liderii PNL se reunesc într-o şedinţă a Biroului Politic Național, care a început la orele 14.00 pentru a analiza rezultatele de la alegeri. Înainte însă, Crin Antonescu şi-a chemat apropiaţii într-o şedinţă fulger pentru a pune la punct strategia abordată în cadrul şedinţei lărgite.

Se pare că în această ședință se iau decizii grele, iar în BPN vor urm exluderi în serie. Primul nume pe listă va fi Daniel Chițoiu și se va oficializa excluderea lui Radu Stroe.

De asemenea, mai mulți vicepreședinți ai PNL își vor da demisiile, în frunte cu Marian Petrache, cel care a fost coordonatorul campaniei electorale. Cristian Buican, liderul PNL Vâlcea nu intenţionează să-şi dea demisia. La Vâlcea PNL a obţinut 20,53%, mai mult cu 5% decât scorul obţinut de liberali la nivel naţional.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...