VIDEO: Victor Giosan - Aceste alegeri trebuie să arate ceea ce este comun tuturor ţărilor din Europa (Foto)

Candidatul PNL din partea organizaţiei Vâlcea la aceste alegeri europarlamentare a votat în această dimineaţă la Grupul Şcolar cpt. Nicolae Pleşoianu, alături de el fiind senatorul PNL, Adrănel Cotescu. Acesta a vota la aceeaşi secţie, pe o listă suplimentară.

„Am votat pentru o Europă cât mai puternică şi pentru o Românie prosperă în Uniunea Europeană. Aceste alegeri trebuie să arate ceea ce este comun tuturor ţărilor din Europa. Este foarte important să votăm pentru valori comune şi pentru ca România să-şi identifice în interiorul UE propriile căi pentru prosperitate" – a spus Victor Giosan.

Rugat să dea un pronostic despre cât va obţine PNL în judeţul Vâlcea, candidatul Victor Giosan a mai adăugat: „25% este obiectivul nostru pentru Vâlcea şi sunt sigur că îl vom atinge. Vom obţine 7 sau 8 mandate, sunt sigur".

 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...