BREAKING NEWS: Bătaie cu bâte de baseball în faţa Poliţiei Rutiere Vâlcea

Din vecini au ajuns cei mai mari duşmani. Este vorba despre doi bărbaţi din cartierul Râureni, care duminică după-amiază, 25 mai a.c., în jurul orei 17.00, s-au luat la ceartă chiar în faţa sediului Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, iar, la un moment dat, lucrurile au degenerat, unul dintre ei luând o bâtă de baseball şi lovindu-l pe celălalt direct în cap.

Incidentul a avut loc între Adrian Mustăţea, de 22 de ani, şi Dumitru M. – 46 de ani, tânărul fiind cel care l-a lovit pe vecinul său cu bâta în cap. „Din primele cercetări se pare că a fost vorba de un vechi conflict între cele două familii, ei fiind vecini. Certurile s-au transformat însă în violenţe chiar în plină stradă, iar poliţiştii au acţionat imediat" – ne-a declarat inspectorul – şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisarul – şef Nicolae Sărdărescu.

Victima, Dumitru M., a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral deschis. Agresorul Adrian Mustăţea în schimb a fost luat de poliţişti la declaraţii, el urmând a fi acuzat cel mai probabil de vătămare corporală.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...