ATENŢIONARE: Medicamente pentru disfuncţii erectile, de slăbit, pentru cancer şi anti-psihotice, capturate de Interpol

Interpolul a capturat o cantitate mare de medicamente false, în valoare de mai multe milioane de dolari, într-o operaţiune globală de lupta împotriva vânzării on-line de produse farmaceutice contrafăcute. Operaţiunea s-a desfăşurat în peste 100 de ţări şi au cooperat, în acest sens, peste 200 de agenţii internaţionale.

Pangea Seven a fost cea mai mare operaţiune care a vizat piaţa neagră internaţională a medicamentelor contrafăcute şi s-a desfăşurat în perioada 13 - 20 mai a. c..

În cursul operaţiunii au fost arestate 37 de persoane şi confiscate 9.482.646 de medicamente potenţial periculoase, cu o valoare de piaţă estimată la 35,8 milioane de dolari.

Printre produsele confiscate se număra pastile pentru disfuncţii erectile, pastile de slăbit, medicamente pentru cancer şi anti-psihotice.

Politia avertizează consumatorii să aibă grija la medicamentele cumpărate on-line şi să îşi facă achiziţiile numai la farmaciile legale.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...