O bătrână din Suteşti a murit după ce i-a căzut tavanul în cap

Tragedie în noaptea de miercuri spre joi, 21-22 mai. O femeie a murit după ce i-a căzut tavanul în cap, în urma unui incendiu de proporţii. Totul s-a întâmplat în jurul orei 00.27, în localitatea Suteşti, sat Boroşeşti, atunci când Elena H. – 79 de ani, a rămas în casa cuprinsă de flăcări, ea nemaiputând ieşi de acolo. Din păcate, acoperişul clădirii a fost distrus de flăcări, iar la un moment dat s-a prăbuşit chiar peste femeia prinsă în casă.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii nu au mai putut face nimic pentru ea, femeia fiind declarată decedată. „Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul casei de aproximativ 40 mp şi bunurile din aceasta. Din pacate, Elena H., în varsta de 79 de ani, a fost gasit decedată sub tavanul casei. Casa se afla la circa 400 de m faţă de prima gospodărie locuită, iar în momentul sosirii la faţa locului (8 min de la anunţare) incendiul se manifesta cu violenţă la toată clădirea şi tavanul, construit din cercuială, era prăbuşit" – susţin pompierii.

Din câte se pare, incendiul a pornit de la utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...